Opto Touch testisovellus iOS käyttöjärjestelmälle saatavissa Apple Storesta

Opto ToOF_AppleStore_Icon+Touchuch testisovellus on julkaistu Apple Storessa. Opto Touch on uusi iOS käyttöjärjestelmälle tarkoitettu sovellus. Sovellus on tarkoitettu käytettäväksi osana OptoFidelityn testausjärjestelmiä, ja sen avulla voidaan mitata useita kosketuspaneelin tai kosketusnäytöllisen laitteen suorituskykyyn liittyviä asioita laitteen loppukäyttäjän näkökulmasta. OptoTouch sovellusta voidaan käyttää osana Touch Panel Performance tai WatchDog testausjärjestelmiä. Jatkossa myös sovelluksen päivitys tapahtuu lataamalla päivitykset Apple Storesta.

OptoFidelity Touch Panel Performance testijärjestelmän kanssa sovellusta voidaan käyttää yksi tai monisormitestaukseen sekä koordinaattien kosketustarkkuuden, latenssin tai eleohjauksen testaukseen.  WatchDog käyttöliittymän suoristuskyvyn mittausjärjestelmään yhdistettynä OptoTouch sovellusta voidaan käyttää mm.  käyttöliittymän kokonaislatenssin mittaukseen.

Opto Touch testisovellusta vastaava versio Windows ja Android .käyttöympäristöön o saatavilla osana OptoFidelityn testausjärjestelmiä. Merkittävin etu käyttöjärjestelmäkohtaisesta sovelluksesta on tarkan järjestelmäkohtaisen tiedon saaminen sekä järjestelmäkohtaisen tai järjestelmien välisten tietojen vertailu- ja kilpailija-analyysien toteuttaminen.

Haluatko lisätietoja?

Mikäli haluat lisätietoja Opto Touch sovelluksesta. muille käyttöjärjestelmille räätälöityistä sovelluksista tai  OptoFidelityn testausjärjestelmistä yleisesti, ota yhteyttä sales”@”optofidelity.com.

SHARE Facebook Facebook Facebook Facebook