Mittasimme iPhone 6 sarjan lip sync ominaisuuksia – lue löytyikö yllätyksiä

Toteutimme esimerkkiraportin videotoiston laadun mittaamisesta vertaamalla uusien iPhone 6 ja 6 Plus mallien videotoiston laatua ja äänen ja kuvan yhtäaikaisuutta (lip sync). Ominaisuudet mitattiin OptoFidelityn videtoiston laadun ja ääni-kuva synkronin mittaukseen tarkoitetulla  OptoFidelity Video Multimeter testilaitteella.

Löytyikö iPhone-mallien välille eroja lip sync -toistossa ?

Videoiden katselu puhelimella paikallisesti tai verkon yli lisääntyy jatkuvasti ja luo uusia vaatimuksia puhelinten suorituskyvylle. OptoFidelityn Video Multimeterin avulla mitataan puhelinten tai muiden kosketusnäyttölaitteiden videotoiston laatuun liittyviä ominaisuuksia sekä äänen ja kuvan yhtäaikaisuutta.

Uusimmissa  iPhone malleissa on ominaisuuksia, jotka lupaavat hyvää käyttäjälle juuri videotoiston kannalta. Suurempi näyttö tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden parempaan visuaaliseen kokemukseen. Lisäksi molemmissa versioissa on uusi  nopeampi 64-bittinen A8 mikrosiru, joka tuo tehoa puhelinten prosessointiin.

Olimme uteliaita selvittämään, parantaako uusi siru HD videoiden videotoiston suorituskykyä tai striimausta. Tulokset osoittivat, että molemmat mallit iPhone 6 ja iPhone 6 Plus suorituivat sekä videotoistosta. Mallien välillä oli kuitenkin selkeitä eroja ääni-kuva synkronissa (lip sync).

TestAutomation_Videomultimeter

 

Lue koko mittausraportti tästä.

Lisätietoa OptoFidelity Video Multimeteristä löydät tältä tuotesivulta.

Haluatko muuten lisätietoja?

Ota yhteyttä OptoFidelityyn osoitteeseen sales”@”optofidelity.com.

SHARE Facebook Facebook Facebook Facebook