The Mega Menu

Multiple menus to choose from. Each drag-n-drop customizable.

Premium Pack

One flexible templates series to rule them all. Everything you need to build an awesome Hubspot website.
Force actuator datasheet

Incredible Support

Questions are bound to pop up. When they do, you can expect a fast and detailed response via chat or email.
Learn More

Additional Services

Need a little extra help building your website? I've got you covered and over a range of design and development services.
Learn More

OptoFidelity News

1 min read

Opto Touch testisovellus iOS käyttöjärjestelmälle saatavissa Apple Storesta

11/11/14 12:24 PM

Opto ToOF_AppleStore_Icon+Touchuch testisovellus on julkaistu Apple Storessa. Opto Touch on uusi iOS käyttöjärjestelmälle tarkoitettu sovellus. Sovellus on tarkoitettu käytettäväksi osana OptoFidelityn testausjärjestelmiä, ja sen avulla voidaan mitata useita kosketuspaneelin tai kosketusnäytöllisen laitteen suorituskykyyn liittyviä asioita laitteen loppukäyttäjän näkökulmasta. OptoTouch sovellusta voidaan käyttää osana Touch Panel Performance tai WatchDog testausjärjestelmiä. Jatkossa myös sovelluksen päivitys tapahtuu lataamalla päivitykset Apple Storesta.

OptoFidelity Touch Panel Performance testijärjestelmän kanssa sovellusta voidaan käyttää yksi tai monisormitestaukseen sekä koordinaattien kosketustarkkuuden, latenssin tai eleohjauksen testaukseen.  WatchDog käyttöliittymän suoristuskyvyn mittausjärjestelmään yhdistettynä OptoTouch sovellusta voidaan käyttää mm.  käyttöliittymän kokonaislatenssin mittaukseen.

Opto Touch testisovellusta vastaava versio Windows ja Android .käyttöympäristöön o saatavilla osana OptoFidelityn testausjärjestelmiä. Merkittävin etu käyttöjärjestelmäkohtaisesta sovelluksesta on tarkan järjestelmäkohtaisen tiedon saaminen sekä järjestelmäkohtaisen tai järjestelmien välisten tietojen vertailu- ja kilpailija-analyysien toteuttaminen.

Haluatko lisätietoja?

Mikäli haluat lisätietoja Opto Touch sovelluksesta. muille käyttöjärjestelmille räätälöityistä sovelluksista tai  OptoFidelityn testausjärjestelmistä yleisesti, ota yhteyttä sales”@”optofidelity.com.

Topics: News

Annu Laine
Written by Annu Laine

Featured