The Mega Menu

Multiple menus to choose from. Each drag-n-drop customizable.

Premium Pack

One flexible templates series to rule them all. Everything you need to build an awesome Hubspot website.
Force actuator datasheet

Incredible Support

Questions are bound to pop up. When they do, you can expect a fast and detailed response via chat or email.
Learn More

Additional Services

Need a little extra help building your website? I've got you covered and over a range of design and development services.
Learn More

OptoFidelity News

1 min read

Mittasimme iPhone 6 sarjan lip sync ominaisuuksia - lue löytyikö yllätyksiä

1/9/15 10:11 AM

Toteutimme esimerkkiraportin videotoiston laadun mittaamisesta vertaamalla uusien iPhone 6 ja 6 Plus mallien videotoiston laatua ja äänen ja kuvan yhtäaikaisuutta (lip sync). Ominaisuudet mitattiin OptoFidelityn videtoiston laadun ja ääni-kuva synkronin mittaukseen tarkoitetulla  OptoFidelity Video Multimeter testilaitteella.

Löytyikö iPhone-mallien välille eroja lip sync -toistossa ?

Videoiden katselu puhelimella paikallisesti tai verkon yli lisääntyy jatkuvasti ja luo uusia vaatimuksia puhelinten suorituskyvylle. OptoFidelityn Video Multimeterin avulla mitataan puhelinten tai muiden kosketusnäyttölaitteiden videotoiston laatuun liittyviä ominaisuuksia sekä äänen ja kuvan yhtäaikaisuutta.

Uusimmissa  iPhone malleissa on ominaisuuksia, jotka lupaavat hyvää käyttäjälle juuri videotoiston kannalta. Suurempi näyttö tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden parempaan visuaaliseen kokemukseen. Lisäksi molemmissa versioissa on uusi  nopeampi 64-bittinen A8 mikrosiru, joka tuo tehoa puhelinten prosessointiin.

Olimme uteliaita selvittämään, parantaako uusi siru HD videoiden videotoiston suorituskykyä tai striimausta. Tulokset osoittivat, että molemmat mallit iPhone 6 ja iPhone 6 Plus suorituivat sekä videotoistosta. Mallien välillä oli kuitenkin selkeitä eroja ääni-kuva synkronissa (lip sync).

TestAutomation_Videomultimeter

 

Lue koko mittausraportti tästä.

Lisätietoa OptoFidelity Video Multimeteristä löydät tältä tuotesivulta.

Haluatko muuten lisätietoja?

Ota yhteyttä OptoFidelityyn osoitteeseen sales”@”optofidelity.com.

Topics: News

Annu Laine
Written by Annu Laine

Featured