The Mega Menu

Multiple menus to choose from. Each drag-n-drop customizable.

Premium Pack

One flexible templates series to rule them all. Everything you need to build an awesome Hubspot website.
Force actuator datasheet

Incredible Support

Questions are bound to pop up. When they do, you can expect a fast and detailed response via chat or email.
Learn More

Additional Services

Need a little extra help building your website? I've got you covered and over a range of design and development services.
Learn More

OptoFidelity News

2 min read

Kosketusnäyttöjen testaamisen ja konenäön suomalaista osaamista Piilaaksoon - OptoFidelity Oy:ltä merkittävä läpimurto ja investointeja

6/1/15 10:02 AM

Tamperelainen kosketusnäytöllisten tuotteiden testaukseen ja konenäköratkaisuihin keskittynyt OptoFidelity Oy kasvaa voimakkaasti. Yrityksen liikevaihto nousi 3,6 miljoonasta 5,6 miljoonaan euroon vuonna 2014. Tämän vuoden kolmen ensimmäisen kuukauden liikevaihto on ollut 244 % vuoden 2014 vastaavan ajan liikevaihdosta. Liikevaihdon ennustetaan kohoavan tänä vuonna lähes kaksinkertaiseksi edellisvuoteen verrattuna.

OptoFidelityn voimakas kasvu on seurausta vuonna 2014 tehdyistä liiketoimintaratkaisuista. Yritys keskittyy Suomessa suunnittelu- ja asiantuntijapalveluihin asiakkaiden tutkimus ja tuotekehitysyksiköille. Kansainvälisesti OptoFidelity keskittyy käyttöliittymien testauksessa ihmisen käyttäytymistä simuloivaan Lifelike testing -liiketoimintaan. “Vuoden alussa pöydällä oli useita strategiavaihtoehtoja. Tekemämme valinnat ovat osoittautuneet oikeiksi. Kiitos onnistumisesta kuuluu sitoutuneelle tiimille, jonka avulla saavutimme merkittävien, kansainvälisesti toimivien asiakkaiden luottamuksen ja teimme läpimurron uuteen liigaan. Tämä on kova juttu!”, sanoo OptoFidelityn hallituksen puheenjohtaja Antti Sivula.

OptoFidelity on investoinut kansainväliseen liiketoimintaan viiden vuoden ajan. Tämän vuoden alussa yritys perusti tytäryhtiön Piilaaksoon. Paikallinen yhtiö kehittää asiakassuhteita ja parantaa kykyä palvella asiakkaita länsirannikolla. OptoFidelity laajentaa toimintaansa myös Kaukoidässä tukeakseen nykyisiä asiakkaitaan ja jälleenmyyjiään paikallisesti ja panostaakseen kasvuun. Pitkäaikaisia yhteistyösuhteita on China Mobilen ja muiden kiinalaisten asiakkaiden lisäksi myös muualla Manner-Kiinassa, Taiwanissa ja Koreassa.

Kymmenen vuoden työ tuottaa tulosta - Tampereen mobiilialan osaaminen vauhdittaa kasvua

OptoFidelityn menestys ei ole syntynyt tyhjästä. ”On käsittämättömän hienoa marssia eri alojen maailman johtavien yritysten aulaan ja kokea olevansa odotettu ja aito yhteistyökumppani. Saamme kiittää paljosta Tampereen mobiiliteknologian osaamisklusteria. Myös Tampereen teknillisen yliopiston työ on ollut merkittävää”, kiittää OptoFidelityn toimitusjohtaja Pertti Aimonen. OptoFidelity panostaa tulevana vuonna merkittävästi yhteistyöhön TTY:n kanssa. Odotukset yliopiston ja yritysten yhteistyötä tukevan Kampusareenan suhteen ovat korkealla.

OptoFidelity juhli kymmenenvuotispäiväänsä huhtikuun lopulla Tampereella. Yritys on viimeisen kymmenen vuoden aikana vakiinnuttanut asemansa yhtenä Pohjoismaiden merkittävimmistä konenäköratkaisujen kehityskumppaneista ja saanut tunnustusta Amerikkalaisen National Instruments yrityksen mittaus- ja testausteknologian osaajana. Samanaikaisesti yritys on rakentanut suomalaiseen mobiiliteknologiaosaamiseen perustuvan merkittävän globaalin kasvuliiketoiminnan.

OptoFidelityn Human Simulator -teknologia-alustaan pohjautuvia ratkaisuja käytetään globaalisti maailman merkittävimpien operaattoreiden, chipset- ja kännykkävalmistajien sekä autoteollisuuden jättien tuotekehityksessä, tuotannossa ja laadunvarmistuksessa. Yrityksen asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin kuuluvat muun muassa National Instruments, Symbio, PKC Electronics sekä lukuisat matkapuhelin- ja kosketussensorivalmistajat.

Lisätietoja:
CEO & President (USA aikavyöhyke +10h Suomesta)
Pertti Aimonen
pertti.aimonen@optofidelity.com
p. +358407749259
skype: aimonpe

Tai
Vice President, Test Automation
Ilmo Lounasmaa
Ilmo.lounasmaa@optofidelity.com
p. +358407447599
skype: lounasmaa
www.optofidelity.com

OptoFidelity on ketterä ja kannattavasti kasvava testaus- ja mittausautomaatioon, konenäköjärjestelmiin ja insinöörisuunnittelupalveluihin keskittynyt teknologiayritys. Tuotteemme ja palvelumme syntyvät suomalaisesta uudisraivaaja- ja insinöörihengestä, aidosti monitieteellisestä osaamisesta ja halusta olla luomassa uusia vaihtoehtoja totuttujen ratkaisujen rinnalle. OptoFidelityssä työskentelee samassa uutta luovassa propellihattuhengessä lähes 50 ohjelmistosuunnittelun, automaation, tiedonkeruun, audion, signaalikäsittelyn ja konenäkösovellusten ammattilaista.

Topics: News

Annu Laine
Written by Annu Laine

Featured