The Mega Menu

Multiple menus to choose from. Each drag-n-drop customizable.

Premium Pack

One flexible templates series to rule them all. Everything you need to build an awesome Hubspot website.
Force actuator datasheet

Incredible Support

Questions are bound to pop up. When they do, you can expect a fast and detailed response via chat or email.
Learn More

Additional Services

Need a little extra help building your website? I've got you covered and over a range of design and development services.
Learn More

OptoFidelity News

1 min read

OptoFidelity on esitellyt ensimmäisen automaattisen Microsoft Touch HCK -testaukseen suunnitellun testijärjestelmän

9/24/14 8:00 AM

OptoFidelityn on esitellyt ensimmäisen Windows HCK -testaukseen tarkoitetun automatisoidun testijärjestelmän. Järjestelmä virtaviivaistaa aiemmin tänä vuonna esiteltyjen Windows 8.1 -kosketuslaitteiden ja tarkkuuskosketuslevyjen sertifiointiprosessia. OptoFidelityn järjestelmä automatisoi kosketuslaitteiden ja tarkkuuskosketuslevyjen sertifiointitestauksen, joten Windows-laitteistokumppaneiden ei tarvitse enää suorittaa testausta manuaalisesti PT3-testilaitteilla.

Microsoft-kumppanina OptoFidelity voi tarjota asiakkailleen Windows HCK -testiautomaatioratkaisuja, jotka nopeuttavat esisertifioinnin sisäistä testausprosessia. Automatisoidun Windows HCK -testijärjestelmän tärkein osa on OptoFidelityn Touch&Test-alusta, joka mahdollistaa robottiautomaatiojärjestelmien käytön Windows HCK- ja kosketuspaneelien testauksessa.

”Windows HCK -testeistä suoriutuvat laitteet tarjoavat käyttäjille parhaan mahdollisen kosketuskäyttökokemuksen Windowsia ja Windows Store -sovelluksia käytettäessä,” toteaa Jeff Piira, Windows Interaction Platformin laatupäällikkö Microsoftilta. ”OptoFidelityn automaattinen HCK-testijärjestelmä suorittaa nämä testit automaattisesti ja tuottaa entistä yhtenäisempiä tuloksia. Windowsin ekosysteemi kasvaa hurjaa vauhtia, joten OptoFidelityn innovaatio on erittäin tervetullut.”

OptoFidelityn automatisoidun Windows HCK ‑testijärjestelmän pääominaisuudet:

  • Turvapaneeleilla varustettu teollinen robottilaitteisto
  • Integroitu korkeatarkkuuksinen kamera kohdistusta varten
  • Yhden sormen toimilaite
  • Kahden sormen toimilaite (lähennys / semanttinen zoomaus ‑testi) ja välineet kolmen sormen toimilaitteelle (3 osaa)
  • Kiinnitystarvikkeet testattaville laitteille
  • Ohjaustietokone

OptoFidelityn HCK -testiautomaatio tarjoaa useita etuja tuotekehittelyyn:

  • Automatisoi ja nopeuttaa sisäistä testausta ja tuotteen saamista markkinoille.
  • Eliminoi käyttäjän tekemät virheet ja tuottaa toistettavia, yhtenäisiä tuloksia, jotka takaavat laadukkaat sertifiointitulokset ja tuotteen korkean laadun.
  • OptoFidelityn Touch Panel Performance -testijärjestelmä perustuu Microsoftin laitteistospesifikaatioon, joten järjestelmää voi käyttää tutkimus- ja kehitystyövaiheen alusta alkaen moniin eri tarkoituksiin, kuten antureiden ja kosketuspaneelien testaukseen.
  • Testauksen aloittaminen jo tutkimus- ja kehitystyön alkuvaiheessa auttaa löytämään vikoja ennen lopullista sertifiointitestausta. Jatkuva testaaminen tutkimus- ja kehitystyön aikana auttaa myös varmistamaan tuotteen suorituskyvyn ennen viimeistelyä.

Ota yhteyttä:

Sähköpostitse: sales"@"optofidelity.com

Puhelimitse: +358 44 430 0100

Topics: News

Annu Laine
Written by Annu Laine

Featured