The Mega Menu

Multiple menus to choose from. Each drag-n-drop customizable.

Premium Pack

One flexible templates series to rule them all. Everything you need to build an awesome Hubspot website.
Force actuator datasheet

Incredible Support

Questions are bound to pop up. When they do, you can expect a fast and detailed response via chat or email.
Learn More

Additional Services

Need a little extra help building your website? I've got you covered and over a range of design and development services.
Learn More

OptoFidelity News

2 min read

OptoFidelity ja Symbio yhdistivät testausautomaatio-osaamisen

3/2/15 2:01 PM

Useat kansainväliset elektroniikkajätit käyttävät laadunvalvonnassaan
Tampereella kehitettyjä robottiavusteisia testausjärjestelmiä

Robottiavusteinen testausautomaatio (Robot Assisted Test Automation - RATA) on kovassa nousussa. Loppukäyttäjän hyvän käyttökokemuksen aikaansaamiseksi erityisesti kosketusnäytölliset laitteet tarvitsevat huolellista ja perinpohjaista testausta. Koska laitteiden laatu on myös varmistettava niiden ikääntyessä, täytyy testauksen sisältää tarpeellinen määrä mekaanista toistoa. Robotit pystyvät pitkästymättä tähän, mutta osaavatko ne jäljitellä inhimillistä loppukäyttäjää?

Nyt osaavat. OptoFidelityn Human Simulator™-testausautomaatiojärjestelmä yhdistettynä Symbion RATA -ohjelmistotestausympäristöön ratkaisee asian. Yhtiöt ovat kumpikin kehittäneet tahoillaan teknologioita testaukseen ja laadunvarmistukseen jo vuosia. OptoFidelity on panostanut erityisesti konenäköavusteiseen käyttöliittymien ja kosketussensoreiden testaukseen, ja Symbio puolestaan asiakkaan kanssa yhdessä tehtävään tuotekehitykseen ja kokonaisvaltaiseen laadunvarmistukseen. Yrityksen ovat aiemmin tehneet yhteistyötä yksittäisissä asiakasprojekteissa, mutta nyt toteutettu teknologinen integraatio vie yhteistyön uudelle tasolle. Yhtiöiden mukaan lopputulos on ainutlaatuinen.

”Kansainvälisille asiakkaille toimittamamme RATA -projektit ovat osoittaneet meille, millainen potentiaali näissä järjestelmissä on”, sanoo Symbion CEO Jacob Hsu. ”RATA -järjestelmien markkinat ovat kasvussa, ja nyt käynnistetyn yhteistyön avulla voimme tarjota enemmän lisäarvoa asiakkaillemme. Nopeammat testaussyklit, luotettavammat tulokset. Tähän suuntaan kokonaisvaltainen laadunvarmistus, Total QA, on meidän mielestämme menossa”, CEO Jacob Hsu päättelee.

”Me olemme johtava toimittaja kosketusnäytöllisten laitteiden robottiavusteisissa testausjärjestelmissä”, kertoo OptoFidelityn CEO Pertti Aimonen. ”Olemme keränneet osaamisemme tutkimalla käytettävyys- ja käyttäjäkokemusta mobiililaitesektorilta. Nyt hyödynnämme samoja metodeja autoteollisuudessa käytettävän uuden käyttöliittymäteknologian testauksessa ja oikeastaan missä tahansa tuotekategoriassa, joissa kosketusnäytöt yleistyvät. Ihmismäistä käyttöä simuloiva robottiautomaatio on testausjärjestelmien tulevaisuutta.”
Molemmissa yhtiöissä arvioidaan, että nyt tarjolla olevat testausympäristö – OptoFidelityn Human Simulator™ yhdessä Symbion RATA -ympäristön kanssa – nopeuttaa testauksen lisäksi myös asiakkaan tuotekehityssykliä ja parantaa tuotteiden käyttökokemusta ja laatua. Tämä on mahdollista, koska tuotekehitys saa entistä nopeammin entistä tarkempaa tietoa testauksen tuloksista.

Lisätietoja:
Symbio:
Jussi-Pekka Peltonen, Head of Test Automation Solutions
jussi-pekka.peltonen@symbio.com , p. +358456727257.

OptoFidelity:
Pertti Aimonen, CEO & President
pertti.aimonen@optofidelity.com , p. +358407749259 skype: aimonpe

Vuonna 1994 perustettu Symbio on yksi maailman suurimmista tuotekehitys- ja laadunvarmistuspalveluita tarjoavista ohjelmistotaloista sekä tuotekehityspalveluihin keskittyvän RDaaS-konseptin (R&D as a Service) suunnannäyttäjä. Symbion tuotekehityspalvelut ja -ratkaisut tuovat yritysten käyttöön uusia teknologisia innovaatioita, joiden avulla yritykset pystyvät vahvistamaan kasvuaan ja kilpailuetuaan. Symbion asiakkaita ovat muun muasssa ABB, Intel, Microsoft, Sandvik, Suunto, TBWA, Volvo ja YLE. Symbiolla on kahdeksan kehityskeskusta ja toimistoa eri puolilla Yhdysvaltoja, Eurooppaa ja Aasiaa. www.symbio.com

OptoFidelity Oy on mittaus- ja testausteknologiaan sekä konenäköön keskittyvä korkean teknologian yritys. OptoFidelity suunnittelee ja toimittaa robottipohjaisia mittaus ja testausjärjestelmiä kansainvälisille markkinoille sekä insinööripalveluita kotimaisille asiakkaille. OptoFidelityn ratkaisut lyhentävät asiakkaiden tutkimus- ja tuotekehitysaikoja. www.optofidelity.com

Topics: News

Annu Laine
Written by Annu Laine

Featured