The Mega Menu

Multiple menus to choose from. Each drag-n-drop customizable.

Premium Pack

One flexible templates series to rule them all. Everything you need to build an awesome Hubspot website.
Force actuator datasheet

Incredible Support

Questions are bound to pop up. When they do, you can expect a fast and detailed response via chat or email.
Learn More

Additional Services

Need a little extra help building your website? I've got you covered and over a range of design and development services.
Learn More

OptoFidelity News

1 min read

OptoFidelity kehittää sisäisiä prosesseja Tekesin Liideri-projektissa

11/25/14 1:06 PM

OptoFidelity on mukana Tekesin liiketoimintaa, tuottavuutta ja työniloa painottavassa Liideri-projektissa. OptoFidelityn tavoitteena hankkeessa on sisäisten prosessien ja asiakasohjautuvuuden kehittäminen. Yritys on hankkeen 100. projekti ja pääsi näin merkkipaaluna myös Tekesin esimerkkitarinaksi. Lue lisää OptoFidelityn Liider-hankkeesta tästä linkistä.

Liideri-ohjelman tavoitteena on auttaa yrityksiä uudistamaan liiketoimintaansa kehittämällä johtamista, työn tekemisen tapoja ja työntekijöiden osaamista. Haluamme nostaa Suomen työpaikat Euroopan parhaiksi vuoteen 2020 mennessä.

OptoFidelityssä allekirjoitetaan hankkeen tavoitteet ja on löydetty omat tärkeimmät kehittämisen kohteet. Näitä ovat erityisesti asiakaskokemuksen mittaaminen ja kehittäminen, liiketoiminnan fokusoiminen ja kehittäminen vastaamaan entisestään kasvaviin kansainvälistymisen vaatimuksiin sekä sisäisten toimintatapojen ja -kulttuurin kehittäminen.

"Koska yhteistyö Tekesin kanssa on tuttua ja toimivaa tuotekehityshankkeissa, oli meille luontevaa hakea myös Liideriin. On hienoa, että Tekes tarjoaa vaihtoehtoja myös sellaisiin prosessien ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyviin kohteisiin, joista hyötyy koko henkilöstö", toteaa OptoFidelityn henkilöstöpäällikkö Karoliina Hälli.

Topics: News

Annu Laine
Written by Annu Laine

Featured