The Mega Menu

Multiple menus to choose from. Each drag-n-drop customizable.

Premium Pack

One flexible templates series to rule them all. Everything you need to build an awesome Hubspot website.
Force actuator datasheet

Incredible Support

Questions are bound to pop up. When they do, you can expect a fast and detailed response via chat or email.
Learn More

Additional Services

Need a little extra help building your website? I've got you covered and over a range of design and development services.
Learn More

OptoFidelity News

2 min read

Tamperelainen teknologiatähti OptoFidelity jatkaa kasvuaan ja rekrytointeja

2/17/16 2:33 PM

OptoFidelity on saanut palstamillimetrejä parin viime vuoden aikana, eikä suotta. Yrityksestä on kuultu hyvä uutinen toisensa perään, kasvua, rekrytointeja, Google –asiakkuus ja laajentuminen USA:han. Ja hyviä uutisia tulee lisää. Kasvu on jatkunut hypervauhtia ja lisää teknologiajättejä ilmaantuu julkisten referenssiasiakkaiden joukkoon.

OptoFidelity Oy:n vuoden 2015 liikevaihto nousi lähes nelinkertaiseksi (380%), noin 20M€:oon verrattuna tilikauteen 2014. Tilikauden 2014 liikevaihto oli 5,6M€ ja kasvua edelliseen oli tuolloin yli 60%. Yritys on kasvanut kovaa ja investoinut, mutta tehnyt myös tulosta. Yhtiö on myös jatkanut rekrytointejaan, ja tulee kasvattamaan henkilöstöään sekä Tampereella, että ulkomailla vuoden 2016 aikana. Yhtiöllä on toimintaa Suomen lisäksi USA:ssa ja Kiinassa. USA:n perustettiin tytäryhtiö vuonna 2015 ja suunnitelmat Kiinan tytäryhtiön käynnistämiseksi ovat menossa.

Yhtiön menestyksen salaisuutena on vahvan teknologiaosaamisen lisäksi maailman huippua oleva tiimi. Yhtiön asiakkaat, joihin kuuluvat mm. Google ja China Mobile, kiittelevät OptoFidelityn asennetta ja osaamista. OptoFidelity myös palkittiin kansainvälisenä kasvajana ja työnantajana Twinkle Tampere –tapahtumassa joulukuun alussa.

- Sitoutunut ryhmä ammattilaisia jotka haluavat ratkoa asiakkaidemme ongelmat on avainasemassa, yhtiön Toimitusjohtaja Pertti Aimonen sanoo. Työskentely maailman huippuyhtiöiden kanssa vaatii myös huippuluokan osaamista henkilöstöltämme. Olen vilpittömän ylpeä koko porukkamme saavutuksista Aimonen kertoo.

OptoFidelity uutisoi myös uudesta globaalista referenssiasiakkaasta: Atmel Corporation kertoi yhteistyöstään OptoFidelityn kanssa tällä viikolla.

- ”On ollut hienoa työskennellä OptoFidelityn tiimin kanssa. Olemme todella päässeet haastamaan heitä yhteistyöprojektissamme, ja on ollut hieno huomata, mitä voimme saavuttaa yhdessä OptoFidelityn kanssa”, Iqbal Sharif,Snr Director Atmel Touch Divisioonasta kertoo.

- ”Meille työskentely Atmelin kanssa on ollut hieno kokemus. Olemme työskennelleet alan jättien kanssa jo pitkään, mutta tämä oli meille taas uusi ratkaistava haaste. Olemme ylpeitä, että saamme työskennellä Atmelin kaltaisten yritysten kanssa ja tuottaa heille lisäarvoa”, kertoo OptoFidelityn liiketoimintajohtaja Ilmo Lounasmaa.

OptoFidelity Oy on Barcelonan Mobile World Congress –tapahtumassa 22.-25.2. esittelemässä teknologiaansa ja osaamistaan mobiilialan kermalle.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Pertti Aimonen, 0407749259, pertti.aimonen@optofidelity.com
Liiketoimintajohtaja Ilmo Lounasmaa, 040 7447599, ilmo.lounasmaa@optofidelity.com

Lisätietoja Atmel Corporationista (Nasdaq ATML): Atmel on mailman johtava mikrokontrollerien, kapasitiivisien kosketussensorien ja radiotajuuskomponenttien toimittaja. Atmel tarjoaa laajalla teknologiaportfoliollaan ratkaisuja teollisille, kuluttajatuotteiden, turvallisuusalan, autoteollisuuden ja tietotekniikan alan toimijoille. www.atmel.com

Lisätietoja OptoFidelity Oy:stä: OptoFidelity on globaali markkinajohtaja testausratkaisuiden toimittajana käyttöliittymäteknologioiden alalla. Yhtiön testausratkaisut on tarkoitettu älylaitteiden ja ajoneuvojen kosketusnäyttöjen sekä puettavan teknologian testaamiseen. Yhtiö tekee myös teollisuuden testausratkaisuita. OptoFidelityllä on toimintaa kolmella mantereella. www.optofidelity.com

Topics: News

Annu Laine
Written by Annu Laine

Featured