The Mega Menu

Multiple menus to choose from. Each drag-n-drop customizable.

Premium Pack

One flexible templates series to rule them all. Everything you need to build an awesome Hubspot website.
Force actuator datasheet

Incredible Support

Questions are bound to pop up. When they do, you can expect a fast and detailed response via chat or email.
Learn More

Additional Services

Need a little extra help building your website? I've got you covered and over a range of design and development services.
Learn More

OptoFidelity News

1 min read

6-akselirobotti vaihtoehto kosketusnäytöllisten laitteiden testaukseen

9/8/14 10:24 AM

Monipuolisen tehokas 6-akseli robotti on yksi uusista robottityypeistä, joita OptoFidelityn Touch&Test alusta  (TnT) ja "Touch Panel Performance Test System" testausjärjestelmä tukevat. Entistä laajempi robottivalikoima mahdollistaa järjestelmän monipuolisemman käytön ja uusien ominaisuuksien testauksen kaikille mobiilialustoille ja  näyttö- ja näyttöpaneelien eri kokoversioille jopa 27 tuumaan asti. Räätälöitynä on mahdollista toteuttaa tätäkin suurempien laitteiden automatisoituja testausjärjestelmiä.

Uuteen 6-akselirobottiin on saatavissa kaikki "Touch Panel Performance System" järjestemän ominaisuudet ja testit, ja erityisesti robotti mahdollistaa erilaisten kulmien ja herkkien "kynän" piirto-ominaisuuksien ja kaarevien näyttöjen lineaarisuuden testaamisen.

Tutustu 6-akselirobotin mahdollisuuksiin oheisen videon tai YouTube-linkin kautta. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sales"@"optofidelity.com

6-axis demo video on YouTube.

 

Topics: News

Annu Laine
Written by Annu Laine

Featured