OptoFidelity on esitellyt ensimmäisen automaattisen Microsoft Touch HCK -testaukseen suunnitellun testijärjestelmän

OptoFidelityn on esitellyt ensimmäisen Windows HCK -testaukseen tarkoitetun automatisoidun testijärjestelmän. Järjestelmä virtaviivaistaa aiemmin tänä vuonna esiteltyjen Windows 8.1 -kosketuslaitteiden ja tarkkuuskosketuslevyjen sertifiointiprosessia. OptoFidelityn järjestelmä automatisoi kosketuslaitteiden ja tarkkuuskosketuslevyjen sertifiointitestauksen, joten Windows-laitteistokumppaneiden ei tarvitse enää suorittaa testausta manuaalisesti PT3-testilaitteilla.

Microsoft-kumppanina OptoFidelity voi tarjota asiakkailleen Windows HCK -testiautomaatioratkaisuja, jotka nopeuttavat esisertifioinnin sisäistä testausprosessia. Automatisoidun Windows HCK -testijärjestelmän tärkein osa on OptoFidelityn Touch&Test-alusta, joka mahdollistaa robottiautomaatiojärjestelmien käytön Windows HCK- ja kosketuspaneelien testauksessa.

”Windows HCK -testeistä suoriutuvat laitteet tarjoavat käyttäjille parhaan mahdollisen kosketuskäyttökokemuksen Windowsia ja Windows Store -sovelluksia käytettäessä,” toteaa Jeff Piira, Windows Interaction Platformin laatupäällikkö Microsoftilta. ”OptoFidelityn automaattinen HCK-testijärjestelmä suorittaa nämä testit automaattisesti ja tuottaa entistä yhtenäisempiä tuloksia. Windowsin ekosysteemi kasvaa hurjaa vauhtia, joten OptoFidelityn innovaatio on erittäin tervetullut.”

OptoFidelityn automatisoidun Windows HCK ‑testijärjestelmän pääominaisuudet:

  • Turvapaneeleilla varustettu teollinen robottilaitteisto
  • Integroitu korkeatarkkuuksinen kamera kohdistusta varten
  • Yhden sormen toimilaite
  • Kahden sormen toimilaite (lähennys / semanttinen zoomaus ‑testi) ja välineet kolmen sormen toimilaitteelle (3 osaa)
  • Kiinnitystarvikkeet testattaville laitteille
  • Ohjaustietokone

 OptoFidelityn HCK -testiautomaatio tarjoaa useita etuja tuotekehittelyyn:

  • Automatisoi ja nopeuttaa sisäistä testausta ja tuotteen saamista markkinoille.
  • Eliminoi käyttäjän tekemät virheet ja tuottaa toistettavia, yhtenäisiä tuloksia, jotka takaavat laadukkaat sertifiointitulokset ja tuotteen korkean laadun.
  • OptoFidelityn Touch Panel Performance -testijärjestelmä perustuu Microsoftin laitteistospesifikaatioon, joten järjestelmää voi käyttää tutkimus- ja kehitystyövaiheen alusta alkaen moniin eri tarkoituksiin, kuten antureiden ja kosketuspaneelien testaukseen.
  • Testauksen aloittaminen jo tutkimus- ja kehitystyön alkuvaiheessa auttaa löytämään vikoja ennen lopullista sertifiointitestausta. Jatkuva testaaminen tutkimus- ja kehitystyön aikana auttaa myös varmistamaan tuotteen suorituskyvyn ennen viimeistelyä.

 Lisätietoja:

Tuotesivut: http://www.optofidelity.com/products-and-services/test-automation/windows-hck-certification-testing/

Tuote-esite (PDF-liite, EN)

Ota yhteyttä:

Sähköpostitse: sales”@”optofidelity.com

Puhelimitse; +358 44 430 0100

SHARE Facebook Facebook Facebook Facebook