OptoFidelity kehittää sisäisiä prosesseja Tekesin Liideri-projektissa

OptoFidelity on mukana Tekesin liiketoimintaa, tuottavuutta ja työniloa painottavassa Liideri-projektissa. OptoFidelityn tavoitteena hankkeessa on sisäisten prosessien ja asiakasohjautuvuuden kehittäminen. Yritys on hankkeen 100. projekti ja pääsi näin merkkipaaluna myös Tekesin esimerkkitarinaksi. Lue lisää OptoFidelityn Liider-hankkeesta tästä linkistä.

Liideri-ohjelman tavoitteena on auttaa yrityksiä uudistamaan liiketoimintaansa kehittämällä johtamista, työn tekemisen tapoja ja työntekijöiden osaamista. Haluamme nostaa Suomen työpaikat Euroopan parhaiksi vuoteen 2020 mennessä.

OptoFidelityssä allekirjoitetaan hankkeen tavoitteet ja on löydetty omat tärkeimmät kehittämisen kohteet. Näitä ovat erityisesti asiakaskokemuksen mittaaminen ja kehittäminen, liiketoiminnan fokusoiminen ja kehittäminen vastaamaan entisestään kasvaviin kansainvälistymisen vaatimuksiin sekä sisäisten toimintatapojen ja -kulttuurin kehittäminen.

“Koska yhteistyö Tekesin kanssa on tuttua ja toimivaa tuotekehityshankkeissa, oli meille luontevaa hakea myös Liideriin. On hienoa, että Tekes tarjoaa vaihtoehtoja myös sellaisiin prosessien ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyviin kohteisiin, joista hyötyy koko henkilöstö”, toteaa OptoFidelityn henkilöstöpäällikkö Karoliina Hälli.

SHARE Facebook Facebook Facebook Facebook