Rekrytoimme: Myyntipäällikkö

Etsimme nyt joukkoomme aktiivista

Myyntipäällikköä

vahvistamaan kotimaan liiketoimintamme myyntiosaamista.

Myyntipäällikkönä tulet toimimaan avainasemassa tunnettuutemme vahvistamisessa ja uusien asiakaskontaktiemme avaamisessa. Pidät aktiivisesti yhteyttä Suomen teollisuudessa toimiviin tuotekehittäjiin luoden kontakteja ja järjestäen tapaamisia. Myyt itsenäisellä otteellasi nyt 15 hengen kehitystiimiämme sekä uusiin, että olemassa oleviin asiakkuuksiin.
Tehtävässä menestyäksesi Sinulla on:

 • Tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus
 • Kokemusta vastaavista softa- tai sovellusmyynnin tehtävistä
 • Aktiivinen ja myynnillinen työote
 • Vahvat vuorovaikutustaidot sekä ongelmien ratkaisukyky
 • Olet esiintymistaitoinen ja sinulla on hyvä englannin kielitaito. Työskentelet oma-aloitteisesti, tuloshakuisesti ja itsenäisesti. Henkilönä olet ulospäin suuntautunut, systemaattinen, luova ja asiakaslähtöinen.

  Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi ja omaa osaamistasi avoimessa ja innostuneessa työyhteisössä. Pääset työskentelemään alan huipputeknologian parissa ammattilaisten ympäröimänä. Ilmapiirimme on kannustava ja tekemisemme työlle omistautunutta.

  Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GROUP, henkilöhakukonsultti Johanna Ahola, p. 03 3138 0433. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 31.05.2015 mennessä rekrytointijörjestelmämme kautta.

  SHARE Facebook Facebook Facebook Facebook